Reviderm Huidverbetering

Reviderm is een huid verbeterend merk. Wat gemaakt wordt door wetenschappers en artsen. De producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmeteologie. Met het resultaat van deze onderzoeken en in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur die biomimetisch (huidinditiek) zijn. Worden hier producten mee gemaakt. Met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering, zoals microdermabrasie, ultrasound, microneedling en de allernieuwste techniek radiofrequentie kunnen wij hoge resultaten behalen op het gebied van celvernieuwing, het stimuleren van de aanmaak van huideigen collageen, pH-waarde herstel, detox en het verfijnen van de huidstructuur. 

Décaar Huidverbetering

Décaar is een huid verbeterend merk, dat gespecialiseerd is in de Algenpeeling (biopeeling) en de CO2/ Oxygen (zuurstof) behandelingen. Zeer doeltreffend door de unieke werkstof perfluorcarbon wat in de algenpeeling en de oxygenlijn zit.  Deze zorgt ervoor dat het zuurstoftransport in de huid verbeterd wordt. Hierdoor wordt het genezingsproces van de huid gestimuleerd. Dit is zeer effectief bij verschillende huidproblemen zoals: acne, couperose en werkt ook anti-aging. Décaar producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, lichaam en het millieu.

Nieuwste Technologieën 

Wij werken in de praktijk met de allernieuwste technieken en apparatuur op het gebied van huidverbetering en better aging. O.a.

Diverse fruitzuurpeelings/Algenpeeling/ Microdermabrasie/Ultrasound/ Microneedling en de allernieuwste Radiofrequentie technologie de VEGA.

Overige behandelingen

Reviderm Huidverbetering

Décaar Huidverbetering

Wimpers & Wenkbrauwen

Permanente Make-up

Aanbiedingen

KENNISMAKINGS-   BEHANDELING

van 130,-      voor 65,-

hennabrows

37,50