Jennifer Haak

   In december 2012 ben ik gestart met Salon Beeldschoon. Deze naam is een combinatie van mijn twee grote passies. Schoonheid en beeldende kunst.

Beeldschoon; ‘van grote schoonheid, zo prachtig dat het een afbeelding lijkt”

Ik ben gestart na het afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waarin ik mijzelf heb gespecialiseerd in portretschilderen. Ik was toen al Schoonheidsspecialiste (sinds 2007) en tijdens mijn studie voor kunstdocent altijd werkzaam gebleven in het vak. Tijdens mijn studies merkte ik dat mijn interesses elkaar kruisten. Mijn visagie kennis kwam van pas bij fotografie, maar ook de kennis van de opbouw van de huid en een gezicht bij het schilderen van portretten. Mijn kennis van het menselijk lichaam bleek tijdens het bestuderen van alle spieren voor de massages ook van pas te komen bij modeltekenen. En tijdens mijn PMU opleiding merkte ik dat ik al een goede basis had in de kleurenleer en de werking van pigmenten en dat ik een hele vaste hand heb ontwikkeld. En talent voor tekenen is ook zeer behulpzaam bij bijvoorbeeld het opzetten van wenkbrauwen. Ik heb een ontwikkeld oog voor schoonheid en kan dit heel mooi toe passen met behulp van alle ontwikkelingen in mijn mooie vak.

De HKU vond ik een fantastische opleiding en heb daar veel van geleerd. Toch ligt mijn hart echt in het schoonheidsvak. Dit staat nooit stil en ik vind het ontzettend leuk om steeds weer nieuwe kennis op te doen en de salon verder uit te breiden. Daarnaast vind ik het werken met mensen heel erg leuk en het geeft heel veel voldoening om klanten op weg te helpen naar een mooiere huid of om hun natuurlijke schoonheid een boost te geven. Ik zal mij altijd blijven inzetten voor de hoogste kwaliteit en de mooiste resultaten. 

Lieve groet,

Jennifer Haak

.

De salon

Onze salon heeft een gezellige en huiselijke uitstraling, dit maakt ons erg toegankelijk en zorgt ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt en heerlijk kunt ontspannen. Onze uitstraling is laagdrempelig en Iedereen is welkom! Zowel dames als heren, jong of ouder. Wij bieden verschillende soorten behandelingen. Voor elk huidprobleem hebben wij een oplossing. U kunt erop vertrouwen dat wij alle kennis in huis hebben om u van het beste advies te voorzien. Wij nemen graag de tijd voor u. Nog niet eerder bij ons geweest? Tijdens onze kennismaking is er extra tijd voor u gereserveerd.