Jennifer Haak

In december 2012 startte ik mijn eigen salon, na het afstuderen aan de kunstacademie. Het diploma Schoonheidsspecialiste had ik al op zak. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht merkte ik dat mijn interesses elkaar kruisten. Mijn visagiekennis kwam van pas bij fotografie, maar ook bij het schilderen van portretten. Mijn kennis van het menselijk lichaam bleek na het bestuderen van alle spieren voor de massages ook van pas te komen bij modeltekenen.

Mijn behandelingen zijn hoog in kwaliteit en worden gegeven met veel persoonlijke aandacht. Mijn doel is zoveel mogelijk resultaat te behalen in huidverbetering en Permanente make-up, daarom werk ik met de meest vernieuwende apparatuur en technieken. Zoals bijv. microdermabrasie, microneedling en ultrasound. Door het volgen van trainingen en het bezoeken van congressen vergaar ik zoveel mogelijk kennis en vaardigheden en blijf ik continu op de hoogte.

De salon

Mijn salon heeft een gezellige uitstraling, dit maakt het erg toegankelijk en zorgt ervoor dat mijn behandelingen voor een brede doelgroep bereikbaar zijn. Iedereen is welkom! Mijn klanten kunnen erop vertrouwen dat ik de kennis in huis heb om ze van het beste advies te voorzien. Mijn kunstachtergrond gecombineerd met kennis over de huid maakt mij uniek alsĀ pmu-artiest. En zorgt ervoor dat ik een creatieve kijk heb op alles wat ik doe.