Huidproblemen

Huidproblemen kunnen je heel onzeker maken. Iedere keer dat je in de spiegel kijkt of een glimp van jezelf opvangt in een raam, word je weer herinnerd aan de puistjes, rode vlekken, bultjes, uitgezette rode en blauwe adertjes of extreem droge huid waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Het goede nieuws: met een goed behandelplan kun je je huid weer herstellen en je huidprobleem onder controle houden. Wij helpen je daar graag bij.

Bij huidproblemen kunnen we verschillende behandelingen inzetten zoals gezichtspeelings.
Huidproblemen worden vaak bedekt met een laag make-up of een filter op Instagram.

Huidproblemen worden vaak verborgen

Je voelt je vaak heel alleen als je last hebt van een huidprobleem. Je hebt het gevoel dat jij de enige bent die worstelt met je huid en als je op straat loopt, heb je het idee dat iedereen naar je kijkt. Op Instagram zie je bovendien alleen maar perfecte huidjes voorbij komen. Maar schijn bedriegt. Veel mensen verbergen hun huidproblemen onder een dikke laag make-up of een alles gladstrijkende filter.

In Nederland hebben maar liefst 1,2 miljoen mensen last van een huidaandoening. Ook al heb je dus veel meer lotgenoten dan je op straat en Instagram voorbij ziet komen en is het niets om je voor te schamen, toch kan het je in de weg zitten. Het kan zo’n grote invloed hebben op hoe je in je vel zit, dat je met een steen in je maag naar sollicitatiegesprekken, netwerkevents of op date gaat. Dat zorgt er weer voor dat je niet volledig jezelf bent, waardoor je een andere eerste indruk maakt dan je wellicht had gehoopt.

Het is tijd om daar verandering in te brengen. Als jij goed in je vel zit, straal je dat uit. Met dat gevoel kan je de wereld aan. Daar hoort het verbergen van je huidproblemen niet bij, maar het verbeteren daarvan wel. Een goede huidverbeterende behandeling kan je huid herstellen en je huidprobleem onder controle krijgen. Daardoor heb je geen make-up of Instagramfilter nodig om te stralen. Je straalt, omdat je huid is verbeterd. Daarom bieden wij altijd huidverbeterende behandelingen aan voor huidproblemen.

Welke huidproblemen behandelen wij?

Volgens de directeur van het Huidfonds, Jantine van ’t Klooster, is acne een van de meestvoorkomende huidproblemen. Wat wij ook vaak terugzien in de praktijk zijn couperose, een droge huid en roodheid door een neurosensitieve huid. Daarom behandelen wij al deze huidproblemen. Daarnaast behandelen we littekens en verbeteren we de huid bij huidveroudering.

Dus, herken jij een van de volgende huidproblemen:

 • Acne: je hebt last van puistjes, mee-eters, cystes of abcessen
 • Couperose stadium 1 t/m 4: je hebt een rode, soms prikkende huid die steeds ruwer wordt met uitgezette rode en blauwe adertjes, rode bultjes en puistjes
 • Droge huid: je hebt een gevoelige huid die jeukt en die je strak voelt trekken, de kleur van je huid is mat of grauw, kan schilferen, kloofjes en barstjes hebben of rode plekken
 • Neurosensitieve huid: je huid is snel geïrriteerd, jeukt en is rood van kleur
 • Of heb jij last van huidveroudering: je huid voelt slapper aan en ziet er doffer uit, je krijgt pigmentvlekken, rimpels, volumeverlies en donkere kringen onder je ogen

Dan kunnen wij je helpen om je huid te verbeteren.

Heb jij last van je huid, maar weet je niet precies welk huidprobleem hieronder schuilgaat? Dan kijken we graag met je mee tijdens een introductiebehandeling. Hieruit volgt een behandelplan waarmee we jouw huid kunnen verbeteren.

We behandelen jouw huidproblemen in een van onze behandelkamers.
De O2 Breath of Life van Décaar is een van de producten die we gebruiken om bepaalde huidproblemen aan te pakken.

Zo pakken we jouw huidprobleem aan

Iedere huid is anders. Ook als je dezelfde huidproblemen hebt als je beste vriendin, is het niet zo dat dezelfde behandeling aanslaat. Het is daarom belangrijk om echt naar jouw specifieke huid te kijken. We kijken hiervoor naar je huidprobleem, huidstructuur en huidconditie. Dit doen we tijdens de introductiebehandeling. Daarna kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen met de peelings of nieuwste technieken op het gebied van huidverbeterende behandelingen van Reviderm en Décaar.

Op dit moment bieden wij de volgende peelings en behandelingen aan:

 • Algenpeeling
 • Fruitzuurpeeling
 • CO2-treatment
 • Renaissance treatment
 • Microdermabrasie
 • Ultrasound
 • Microneedling
 • Vega radiofrequentie

Doordat wij als schoonheidssalon zijn aangesloten bij Reviderm en Décaar, kunnen we altijd over de nieuwste apparaten beschikken om jouw huid te verbeteren of huidveroudering te vertragen. Onze schoonheidsspecialisten krijgen speciale trainingen om deze apparaten te mogen gebruiken. Op dit moment is de vega radiofrequentie van Reviderm het allernieuwste beautyapparaat om huidveroudering te vertragen.

Wil jij voor eens en voor altijd je huidprobleem aanpakken? Dan zien we je graag bij ons in de salon!

Aanbieding

KENNISMAKINGS-   BEHANDELING

van 115,-      voor 65,-