Huidverbetering op de eerste plaats!

Tijdens de uitreiking afgelopen 14 april van de Beauty Awards 2019 heb ik met Salon Beeldschoon, de 2e prijs behaald in de Categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar.

Dit jaar deed ik voor het eerst mee en ik ben heel trots op hoever ik ben gekomen. Sowieso kan ik zeggen dat ik als enige uit Noord-Holland door de voorrondes heen ben gekomen en de nominatie in de wacht heb gesleept.

In het juryrapport kan ik mij wel vinden. Voor mij staat het resultaat van mijn behandeling en het vakkundig uitvoeren hiervan voorop. Ik focus mij al jaren op het naar een steeds hoger niveau tillen van de behandelingen. Dit doe ik d.m.v. het volgen van trainingen en door te werken met de meest vernieuwende maar ook veilige apparatuur en technieken. Zoals bijvoorbeeld Ultrasound en Microneedling.

Ook geef ik tijdens de behandelingen graag een duidelijke uitleg aan de klant over hoe de huid werkt en wat het beste zou zijn om de huid in topconditie te krijgen.

Ik ben blij dat de ‘mystery guest’ dit ook zo heeft ervaren. Bij verbeterpunten: “Geen!” stond er in mijn rapport. Dat is waar ik het voor doe! Mijn verbeter punten liggen bij het maken van een marketingplanning en een vernieuwde website. Hier ga ik zeker mee aan de slag. Wel blijf ik bij mijn eigen focus; huidverbetering en de wensen van mijn klanten op de eerste plaats.